welkom » archief

 Wezep - 24 april 2015

Een prachtige dag! Volop zon en veel enthousiaste bezoekers. De derde dag alweer van deze vijfjaarlijkse expositie.  De meer dan 100 jaar oude boererij vormt een bijzondere locatie en geeft een extra dimensie aan deze expositie en de nevenactiviteiten.

Voor een impressie, klik HIER voor een fotoreportage van Alida Bosma op Locourant Oldebroek. Klik op een foto om een slideshow te openen.

Morgen, 25 april, is de expositie nog geopend van 10.00 tot 17.00. Een laatste kans voor u om deze bijzondere expositie nog te bekijken. Mis hem niet, want anders moet u weer vijf jaar wachten....!

 


  Wezep - 23 april 2015

De dag begon wat kil, maar in de loop van de mogen brak de zon door en werd het een prachtige dag! Vele bezoekers van heinde en ver wisten vandaag de boerderij te vinden en genoten van de expositie en het mooie weer.

 

Tijdens de expositie van 2010 konden bezoekers meewerken aan een quilt voor Alinare Mica in Roemenë.           
Elles van der Beek uit Hattemerbroek is al jaren werkzaam in Roemenië en heeft daar samen met Erica Hijkoop (Gouda) de stichting Izvor opgericht waaronder diverse projecten vallen, zoals het zorgcentrum/hospice Alinare Mica.
De quiltgroep is onder de indruk van het werk van Elles en Erica en gaat ook dit jaar tijdens deze expososite beginnen aan een grote quilt.

img_9522-6.jpg

AlinareMica-kleed-3.jpg

Doet u weer met ons mee?

Op de expositie kunt u een patroon meenemen om een blok te maken. U kunt uw blok(ken) inleveren bij één van de leden van onze quiltgroep. Of sturen naar: Wilna de Mol, ’t Veld 1,
8091 LA WEZEP

De quiltgroep maakt van alle blokken weer een of meerdere grote quilts, die meer dan welkom zijn in Alinare Mica.

 Hartelijk dank voor uw medewerking!


 Wezep - 22 april 2015

Met een terugblik op de afgelopen vijf jaar, waarin voor enkele leden van de quiltgroep veel is gebeurd, geeft Neeltje van Enk, gastvrouw op de boerderij, de aftrap voor de vierde grote exositie van Quiltgroep de Vingerhoed en wenst iedereen een paar mooie expositiedagen. Met het hijsen van de eigen vlag om exact 10.00 uur wordt de expositie 'officieel' geopend.

   DSC01192-1.JPG    DSC01202.JPG

En...de eerste bezoekers zijn er al. De zon heeft nog moeite om door te breken, maar het beloofd een mooie dag te worden....


 

 Bron: De Stentor/Veluwe editie van vrijdag 3 april 2015